Tjänster

Jag jobbar framförallt med viktminskning och med coaching. Välkommen att höra av dig om du har frågor angående någon av tjänsterna.

Boka tid

Om du vill boka video- eller telefonsamtal kan du boka tid för kostråd direkt via min hemsida Coaching by Eva. Du hittar bokningssidan här: Boka tid

Paketlösningar

Då det är viktigt att du känner förtroende för mig för att vårt samarbete ska fungera optimalt betalas alla paketlösningar i två steg. Det gör det möjligt att avbryta efter första samtalet om du känner att du vill det. Första delbetalningen är på 650 kr.


3-månaderspaketet – viktminskning

Paket med telefon-/videokontakt med mig varje vecka. Jag hjälper dig framåt när du kör fast, guidar och peppar. Att någon mer är inblandad gör att det blir svårare att skjuta upp det man har tänkt, och hemuppgifter med olika teman ger dig nya infallsvinklar som hjälper dig att få en klarare bild av hur du behöver jobba för att nå dina mål. Jag är mån om att vara lyhörd och anpassar programmet efter hand som jag lär känna varje klients specifika behov.

Läs mer

Det här ingår
  • Inledande mejlkontakt samt telefonsamtal à 30 min
  • 2 längre telefon- eller video samtal à 45 min
  • 7 uppföljande kontakter via telefon, ca 20 min per tillfälle
  • Näringsberäkning och personligt anpassade kostråd

Hemuppgifterna ligger på hemsidan så du kan logga in och komma åt dem när som helst. 

Pris: 3.300 kr

Det går fint att dela upp betalningen på flera tillfällen mot en faktureringsavgift.

Kontakt/Boka

 

Friskvårdsbidrag

Kostrådgivning räknas som friskvård så om du har friskvårdsbidrag kan du använda det här.


Fortsättningspaketet

För dig som genomgått 3-månaderspaketet och önskar mera stöd.

Paket med 10 telefon-/videosamtal samt personligt anpassade hemuppgifter mellan varje tillfälle. Kontakt ca varannan vecka.

Pris: 3.300 kr

Kontakt/Boka

 


Kostrådgivning/coaching via video eller telefon, 5 samtal

Individuellt upplägg utifrån dina behov.

Paket med 5 samtal

  • 1 samtal à 45 min
  • 4 samtal à 30 min

Pris: 2.250 kr

Kontakt/Boka

 


Enstaka tillfällen

Video- eller telefonsamtal 45 min

Kostrådgivning/coaching

Pris: 650 kr 

Kontakt/Boka

 


Video- eller telefonsamtal 30 min

Kostrådgivning/coaching

Pris: 550 kr

Kontakt/Boka

 

Boka tid direkt? 

Det går också att boka tid för video- och telefonsamtal via bokningssystemet på min hemsida Coaching by Eva.

Läs mer och boka här: Boka tid

 

 


Kommentarer från klienter


 

Josefine

3-MÅNADERSPAKETET & FORTSÄTTNINGSPAKETET

”Har under ett år haft regelbunden kontakt med Eva som hjälp för min viktminskning. Eva har fått mig att se att viktminskning inte behöver vara svårt, det är lätt bara jag börjar jobba med mitt tankesätt. Hon har satt i gång processer i mig som gör att jag reflekterar över vem jag är, hur jag tänker och vad för handlingar jag gör. Det som gjort att tidigare viktminskningsförsök misslyckats är frånvaron av tro på mig själv. Det är just det som Eva har fått mig att ändra på. Har fått nya tankar om mig själv. Jag kan, jag är normal och det finns hopp. Jag tar mig själv på allvar nu. Kostschemat är väldigt enkelt att följa och det är ett livslångs förhållningsätt vilket känns tryggt. Det kommer bli mer och mer naturligt för mig att följa. Den process Eva har satt i gång i mig gör att jag kommer nå mitt mål ” Känna mig hälsosam och fri i en kropp som inte begränsar mig”. Snart snart är jag i mål men har ingen brådska. Tack Eva. Du är bäst. ”

Patricia

3-MÅNADERSPAKETET

”Eva: Jag vill bara säga TACK! Att prata med dig har hjälpt mig att kunna reflektera över mig själv och min relation till maten. Jag kan förstå mig själv och använder de strategier som du med dina frågor och aktiva lyssnande fick mig att hitta. Då kan jag hantera de svåra situationer på jobbet på ett helt annat sätt än att överäta eller springa mot mataffären och köpa choklad. Tack för ditt fina jobb.”

Mika

3-MÅNADERSPAKETET

”Eva arbetar ytterst noggrant och är mycket förtroendeingivande. Med en bakgrund av ätstörningsproblematik var det viktigt för mig att ta hjälp av en dietist som kunde arbeta med helheten, d.v.s. inte bara kalorier och nutrition, utan som också kunde hjälpa mig hitta bättre, roligare och mer effektiva sätt att tänka kring mat, kroppen och mitt välmående – och Eva var precis rätt person! Att dessutom få personlig uppföljning en gång i veckan via samtal var verkligen ovärderligt för mig. Eva är otroligt inlyssnande och anpassade programmet efter mina behov och det hon ansåg att jag behövde arbeta mer/mindre med. Hon har uppmuntrat mig att reflektera över flera av mina reflexiva beteenden och utmanat mig med nya sätt att tänka kring kosten och min kropp. Jag hade aldrig vågat hoppas på att vara där jag är nu efter bara tre månader och har Eva att tacka för det. Tusen tack!”

Suzanna

3-MÅNADERSPAKETET & FORTSÄTTNINGSPAKETET

”Kontakten med Eva har varit och är så bra och omvälvande. Hon är en verklig coach för hela mig, inte bara fokus på vikten. Kropp och själ hänger ihop, det är så tydligt även när det gäller viktnedgång. Eva har lärt mig att göra medvetna val. Jag är i full gång med att köra upp nya spår i hjärnan och det innebär bl. a. att jag känner efter vad min kropp mår bra av. Jag, som aldrig ens har reflekterat över att banta har genom Evas coachning fått uppleva glädjen med ett hälsosamt leverne. Och det känns så bra!”

Jenny

KOSTRÅDGIVNING OCH COACHING

”Jag upplevde att Eva var väldigt lyhörd för mina förutsättningar och på ett mjukt men stadigt sätt hjälpte mig att hålla kursen. Ett professionellt och vänligt bemötande, helt befriat från pekpinnar. Jag fick hjälp både med konkreta måltidsplaner och med hur jag kan tänka kring maten på ett långsiktigt och sunt sätt. Att äta bra för att må bra, javisst – men Eva påminde om att livet och maten också ska njutas. ”Good enough” i stället för perfektion.
Jag hade som mål att få till vettiga måltider i stället för mackor och att gå ner i vikt, och med Evas stöd har jag kommit en god bit på väg, utan att det känts för arbetsamt eller tråkigt. Väldigt nöjd!”

Eva

3-MÅNADERSPAKETET

”Jag har fått många ahaupplevelser under dessa månader kring mitt ätande, min kropp och min själ. Viktigast är ändå insikten att det går att må bra och ha roligt under tiden som vågen från vecka till vecka visar att kilona försvinner och kroppen blir lättare. Viktminskning måste inte handla om lidande eller om att avstå som jag trott i sextio år. Evas stöd har varit ovärderligt i den processen och jag är så glad att jag hittade henne. Eva ser till hela människan och var lyhörd för mina behov och svårigheter. Nu är inte ätandet ett problem längre, inte handlandet, inte matlagning, inte fester, inte utflykter. Nu vaknar jag om morgnarna, är nöjd med mig själv och sätter glatt tänderna i en ny dag. Efter några timmar slår det mig att det redan är dags för ett mellanmål. Tack Eva!”

Mathilda

KOSTRÅDGIVNING OCH COACHING

”Jag har känt mig väldigt förstådd när jag förklarat min situation och utifrån det fick jag väldigt bra hjälp och tips, samt fick förklaringar och nya/andra synvinklar på saker!”

Malin

COACHING

”Jag har med mig många nya tankar från Evas coaching. Har hittat vad jag drömmer om och det kan förhoppningsvis hjälpa mig ännu mer framåt. Eva är lugn, trygg och varm. Hon är lyhörd och har lätt för att följa och förstå vad man menar. Hon väntar tålmodigt och är bra på att omformulera sig när det behövs.”

Caroline

COACHING

”Stämningen vid coachsamtalen var lättsam, trygg och enkel. Eva är bra på att lyssna och inspirera. Hon har fått mig att tänka på saker ur andra perspektiv. Hon är bra på att fånga upp undermeningar i det jag säger.”

Hanna

KOSTRÅDGIVNING OCH COACHING

“Mitt första mål var att gå ner vissa kilon i vikt, då skulle allt bli bra. Det blev inte så men jag vann istället en närmare kontakt med min kropp och fick slut på ett självhat som har funnits i mig i många många år. Har börjat en resa mot ”kroppsneutralitet”, min kropp tar mig dit jag ska. Jag har börjat uppskatta den och se allt den klarat av. Ser fram emot vad jag och kroppen kan göra i framtiden.”

 

Sylwia

3-MÅNADERSPAKETET

“Det mest grundläggande och viktigaste för mig har varit att Eva fastställde en plan med antal kcal/dag anpassad till mig. Med Evas hjälp fick jag bra koll på adekvata portionsstorlekar under viktminskningsperioden. När jag upplevde att jag kört fast i början av vår kontakt och var mycket orolig för att misslyckas förklarade Eva sakligt utifrån sin kompetens, i positiv anda vad som händer i kroppen. Vidare peppade hon mig mycket och när det visade sig att Eva haft rätt i det hon sagt släppte oron även när liknande scenarior upprepades senare. Med Evas hjälp har jag minskat i vikt precis som det var beräknat utifrån måltidsplanen. Jag känner mig bra rustad med kunskaper och erfarenheter att hålla min vikt när jag nått mitt slutmål. Det har sist men inte minst passat mig mycket bra att ha personlig kontakt med Eva. Stort TACK”

Linda

COACHING

”Eva är lyhörd och flexibel och bra på att anpassa coachingen efter min dagsform. Hon skapar lugn och ger trygghet och är lagom utmanande.”

Louise

KOSTRÅDGIVNING OCH COACHING

“Det har varit en investering för mig med detta upplägg då Eva varit lyhörd och utgått hela tiden utifrån mig och mina mål. Genom reflektion tillsammans har jag lärt mig enormt mycket både om min inställning till mig själv, beteende, mat mm. Har idag ett sundare tänk till de medvetna val jag gör vilket är en befrielse på många sätt.”

Ann

3-MÅNADERSPAKETET

“Eva har varit ett stort stöd för mig att hitta min egen kunskap om mig själv genom vägvisning och övningar vecka för vecka. Inga pekpinnar utan ett positivt och uppmuntrande bemötande hela tiden! Funderar du på att prova detta så tveka inte! Jag har blivit lättare i både kropp och själ och fortsätter efter vår kontakt gå ner i snitt 0.5 kg/vecka och det känns underbart!! Stort Tack Eva”

Emma

KOSTRÅDGIVNING OCH COACHING

”Jag blev först förvånad över att det inte var några måltidsplaner. Men sedan lärde jag mig istället att hantera min egen relation till all sorts mat. Programmet var lärorikt, utmanande och långsiktigt. Det bästa med resultatet var faktiskt inte viktminskningen utan det var mitt stärkta självförtroende.”

 

Hållbar förändring

Hållbar förändring handlar om att identifiera vad som går fel och om att lära sig att göra nya val i vardagen. Att införa en ny vana tar ungefär tre veckor, att göra den permanent tar lite längre tid. Min tanke med 3-månaderspaketet är att jag ska finnas till hands under de första tre kritiska månaderna. Därefter kan du själv avgöra om du klarar dig på egen hand eller välja att gå vidare med Fortsättningspaketet. Det går också att trappa ner stödet genom att boka in enstaka mera sporadiska kontakter som hjälp till motivationen om du vill.

Vad ska man äta?

I paketet ingår individuellt anpassade råd om vad du ska äta, utifrån vad du tycker om och vad som fungerar för dig. Självklart med hänsyn till att du samtidigt får i dig de näringsämnen du behöver. Vill du följa någon speciell metod kan jag hjälpa dig att anpassa den så den blir så hälsosam som möjligt.

Hälsosamma vanor

En sund livsstil handlar inte bara om vad man äter. Det vi tänker om oss själva påverkar oss också i väldigt stor utsträckning. I paketet ingår därför övningar och coaching som hjälper dig att förhålla dig till dig själv på ett bra sätt.

Innehållet är kopieringsskyddat.