Tjänster

Jag jobbar framförallt med viktminskning och med coaching. Välkommen att höra av dig om du har frågor angående någon av tjänsterna.

Om du inte riktigt vet vad som är rätt för dig kan du just nu boka ett s k ”Startsamtal” på min coachingsida, Coaching by Eva. Läs mer och boka här: Boka startsamtal

Paketlösningar

Då det är viktigt att du känner förtroende för mig för att vårt samarbete ska fungera optimalt betalas alla paketlösningar i två steg. Det gör det möjligt att avbryta efter första samtalet om du känner att du vill det. Första delbetalningen är på 650 kr.

Viktminskning, 3-månaderspaketet

Paket med 10 samtal samt hemuppgifter* mellan varje tillfälle. Kontakt ca en gång per vecka.

  • Inledande mejlkontakt samt telefonsamtal à 30 min
  • 2 längre telefon- eller video samtal à 45 min
  • 7 uppföljande kontakter via telefon, ca 20 min per tillfälle

*Hemuppgifterna ligger på hemsidan så du kan logga in och komma åt dem när som helst. 

Pris: 3.300 kr

Läs mer

Fortsättningspaketet

För dig som genomgått 3-månaderspaketet och önskar mera stöd.

Paket med 10 telefon-/videosamtal samt personligt anpassade hemuppgifter mellan varje tillfälle. Kontakt ca varannan vecka.

Pris: 3.300 kr

Kostrådgivning/coaching via video eller telefon

Individuellt upplägg utifrån dina behov.

Paket med 5 samtal

  • 1 samtal à 45 min
  • 4 samtal à 30 min

Pris: 2.250 kr

Enstaka tillfällen

Besök 45 min

Kostrådgivning/coaching på min mottagning 45 min

Pris: 750 kr (första tillfället 60 min)

Video- eller telefonsamtal 45 min

Kostrådgivning/coaching

Pris: 650 kr 

Video- eller telefonsamtal 30 min

Kostrådgivning/coaching

Pris: 550 kr

Kontakt/Boka

 

Kostrådgivning räknas som friskvård så om du har friskvårdsbidrag kan du använda det här.

 


Kommentarer från klienter


 

Malin

COACHING

”Jag har med mig många nya tankar från Evas coaching. Har hittat vad jag drömmer om och det kan förhoppningsvis hjälpa mig ännu mer framåt. Eva är lugn, trygg och varm. Hon är lyhörd och har lätt för att följa och förstå vad man menar. Hon väntar tålmodigt och är bra på att omformulera sig när det behövs.”

Caroline

COACHING

”Stämningen vid coachsamtalen var lättsam, trygg och enkel. Eva är bra på att lyssna och inspirera. Hon har fått mig att tänka på saker ur andra perspektiv. Hon är bra på att fånga upp undermeningar i det jag säger.”

Mathilda

KOSTRÅDGIVNING OCH COACHING

”Jag har känt mig väldigt förstådd när jag förklarat min situation och utifrån det fick jag väldigt bra hjälp och tips, samt fick förklaringar och nya/andra synvinklar på saker!”

Hanna

KOSTRÅDGIVNING OCH COACHING

“Mitt första mål var att gå ner vissa kilon i vikt, då skulle allt bli bra. Det blev inte så men jag vann istället en närmare kontakt med min kropp och fick slut på ett självhat som har funnits i mig i många många år. Har börjat en resa mot ”kroppsneutralitet”, min kropp tar mig dit jag ska. Jag har börjat uppskatta den och se allt den klarat av. Ser fram emot vad jag och kroppen kan göra i framtiden.”

Sylwia

3-MÅNADERSPAKETET

“Det mest grundläggande och viktigaste för mig har varit att Eva fastställde en plan med antal kcal/dag anpassad till mig. Med Evas hjälp fick jag bra koll på adekvata portionsstorlekar under viktminskningsperioden. När jag upplevde att jag kört fast i början av vår kontakt och var mycket orolig för att misslyckas förklarade Eva sakligt utifrån sin kompetens, i positiv anda vad som händer i kroppen. Vidare peppade hon mig mycket och när det visade sig att Eva haft rätt i det hon sagt släppte oron även när liknande scenarior upprepades senare. Med Evas hjälp har jag minskat i vikt precis som det var beräknat utifrån måltidsplanen. Jag känner mig bra rustad med kunskaper och erfarenheter att hålla min vikt när jag nått mitt slutmål. Det har sist men inte minst passat mig mycket bra att ha personlig kontakt med Eva. Stort TACK”

Linda

COACHING

”Eva är lyhörd och flexibel och bra på att anpassa coachingen efter min dagsform. Hon skapar lugn och ger trygghet och är lagom utmanande.”

Louise

KOSTRÅDGIVNING OCH COACHING

“Det har varit en investering för mig med detta upplägg då Eva varit lyhörd och utgått hela tiden utifrån mig och mina mål. Genom reflektion tillsammans har jag lärt mig enormt mycket både om min inställning till mig själv, beteende, mat mm. Har idag ett sundare tänk till de medvetna val jag gör vilket är en befrielse på många sätt.”

Ann

3-MÅNADERSPAKETET

“Eva har varit ett stort stöd för mig att hitta min egen kunskap om mig själv genom vägvisning och övningar vecka för vecka. Inga pekpinnar utan ett positivt och uppmuntrande bemötande hela tiden! Funderar du på att prova detta så tveka inte! Jag har blivit lättare i både kropp och själ och fortsätter efter vår kontakt gå ner i snitt 0.5 kg/vecka och det känns underbart!! Stort Tack Eva”

Emma

KOSTRÅDGIVNING OCH COACHING

”Jag blev först förvånad över att det inte var några måltidsplaner. Men sedan lärde jag mig istället att hantera min egen relation till all sorts mat. Programmet var lärorikt, utmanande och långsiktigt. Det bästa med resultatet var faktiskt inte viktminskningen utan det var mitt stärkta självförtroende.”

 

Hållbar förändring

Hållbar förändring handlar om att identifiera vad som går fel och om att lära sig att göra nya val i vardagen. Att införa en ny vana tar ungefär tre veckor, att göra den permanent tar lite längre tid. Min tanke med 3-månaderspaketet är att jag ska finnas till hands under de första tre kritiska månaderna. Därefter kan du själv avgöra om du klarar dig på egen hand eller välja att gå vidare med Fortsättningspaketet. Det går också att trappa ner stödet genom att boka in enstaka mera sporadiska kontakter som hjälp till motivationen om du vill.

Vad ska man äta?

I paketet ingår individuellt anpassade råd om vad du ska äta, utifrån vad du tycker om och vad som fungerar för dig. Självklart med hänsyn till att du samtidigt får i dig de näringsämnen du behöver. Vill du följa någon speciell metod kan jag hjälpa dig att anpassa den så den blir så hälsosam som möjligt.

Hälsosamma vanor

En sund livsstil handlar inte bara om vad man äter. Det vi tänker om oss själva påverkar oss också i väldigt stor utsträckning. I paketet ingår därför övningar och coaching som hjälper dig att förhålla dig till dig själv på ett bra sätt.