Om Eva

Jag valde från början att utbilda mig till dietist för att jag ville hjälpa andra att må bra, och det är också anledningen till att jag har startat PersonligDietist.nu.

Efter 10 år som dietist inom vården kände jag dock att det var dags för något annat. Jag ville jobba på ett friare sätt än vad som var möjligt och bytte därför spår helt och utbildade mig till systemutvecklare istället. Jag har jobbat med utveckling av affärssystem, med webbutveckling och som projektledare. Jag är också yogalärare och har drivit egen yogastudio.

Min största drivkraft är min nyfikenhet och min lust att hjälpa till. Jag har en stor tilltro till människors inneboende förmåga att åstadkomma förändring, och jag tycker att det är ett privilegium att få vara med på den resan.

Det är min förhoppning att det ska kännas enkelt att ta kontakt. Jag inspireras av att se andra människor växa och vill gärna hjälpa dig att hitta en bra väg framåt i ditt liv.

 

Eva Ågren Larsson

Eva Ågren Larsson

 

Legitimerade dietister arbetar evidensbaserat, vilket betyder att det måste finnas vetenskap eller beprövad erfarenhet bakom de råd som ges. Jag har tystnadsplikt och arbetar under sekretess. Läs mer om legitimerade yrkesgrupper på Socialstyrelsens hemsida.

Innehållet är kopieringsskyddat.