Om Eva

Jag har drygt 10 års erfarenhet som dietist inom primär- och sjukvård samt ytterligare 5 år som privat dietist. Jag är särskilt intresserad av vad som styr våra vanor/ovanor och varför vi gör som vi gör. Under våren 2015 gick jag en utbildning till diplomerad coach för att fördjupa mina kunskaper i hur man bäst hjälper andra människor framåt. Under 2016 – 2017 kompletterade jag den med den utbildning som krävs för att så småningom bli certifierad coach. 

EvaJag har en stor tilltro till människors inneboende förmåga att åstadkomma förändring, och jag älskar att inspirera, guida och peppa! Min största drivkraft i livet är min nyfikenhet och min lust att hjälpa till. När jag började läsa näringslära tyckte jag att det var galet intressant och det kändes knappt som att jag pluggade. Min fascination för ämnet har bestått genom åren, men min nyfikenhet har dragit iväg med mig åt lite andra håll. Förutom min dietistexamen har jag en fil kand i systemvetenskap och 2007 – 2012 jobbade jag i IT-branschen. Först med affärssystem och sedan med webbutveckling. Jag är certifierad yogalärare och har drivit egen yogastudio i fyra år. Har även varit instruktör i gruppträning på Friskis & Svettis i 15 år.

Sedan 2012 har jag jobbat som privat dietist, och förutom PersonligDietist.nu och konsultjobb som dietist, jobbar jag med coaching och som yogalärare.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Eva Ågren Larsson, Leg dietist